förlovning

japp, då har våran kära kronprinssesa förlovat sig :) att det äntligen hände nått. önsker er alla lycka.

kom precis hem, har varit på bio med lina. riktigt mysigt var det förutom att lina inte fattade så mycket så hon satt och pickade på mig hela tiden och frågade massa saker samtidigt som hon berättade hur mycket hon störde sig på killen som satt framför henne. hon sa att han tydligen hade ticks eller nått :P haha, gobiten. sen efter filmen var jag återigen tvungen att berätta slutet för det fattade hon inte heller. haha, konstigt att jag ens han se nått själv av filmen. men det var väldigt trevligt iaf :)  jobbade idag mellan 3-7. orkade inte skriva innan jag gick till jobbet. men en liten uppdatering nu iaf. men lovar att jag ska skriva lite oftare och bättre senare :) nu blir det iallafall sängen för mig. så sov gott.

förresten bion vi gick på hette







arg

sitter hemma angelica just nu och lyssnar på henne när hon håller på att slå sönder sin lilla dator, och nu helt plötslig säger hon med duktig lilla gubbe. och frågar om den skabb datorn håller på gå sönder. haha, oj vilken konstig tjej. men gillar det ändå :) nu ska hon gå medd mig en bit hem. så jag slipper gå själv. snällt snällt, fast läderlappen inte ville gå på bio. men då får hon komma imorgon till mig efter jobbet så fikar vi efter jobbet, sen så ska vi på bio. blir mysigt :) men skriver lite senare när jag är hemma igen ;)

ska gå hem nhu så CIAO!

haha, nu försökte angelica nyss läsa vad jag skrivit. men det kunde hon glömma :P får väl vänta tills alla andra också kan läsa.. inge special för henne bara för att vi är kompisar eller..

ugly betty/greys

kollade på dom nya avsnitten av ugly betty och greys. greys måste väl vara den bästa serie som går? åh, fan vad snygga alla jävla läkare är då. SHIIT. haha, men synd att det bara är på tv. varför kan inte livet vara som på tv? allt skulle vara så mycket enklare. då kunde man kanske hitta den stora kärleken som ALLA gör på tv. hum, men det är väl inte bara guld och gröna skogar på tv? eller? fast det slutar ju nästan alltid, med att alla lever lyckliga i alla sina dar. uscha, varför kan inte livet bara vara lätt för? fast skulle ju bli tråkigt om allting bara var så lätt. man måste ju faktiskt kämpa för det man vill ha coh uppnå. men vet inte riktigt vad jag tycker om det här med leva lycklig i alla sina dar! men men, ge mig dr sloan iaf ;D 


är han inte snygg?


hemma

igår kom jag hem från uppsala/stockholm. skönt att komma hem, fast jag bara varit borta ett dygn. haha, men kvällen blev sisådär, men men bättre lycka nästa gång :) nu sitter jag här hemma och ska laga lunch sen blir det ner till jobbet, sen efter det träffa sandra :) ska bli trevligt. i morgon ska jag åka till fjärran och bada med Tova(lillasyster) för hon har sportlov. ska bli trevligt att få lite kvalitets tid med henne. måsteju kolla hur ja jobbar den här veckan med, sen är det lön på onsdag då blir shoppa loss till lägenheten vi ska få 1 april :) haha, då blir det en inflyttningsfest med! och den kommer inte vara lite rolig den eller? haha, men ska fortsätta med min  lyx lunch, det blir kyckling med fetaost, sen klyftpotatis. haha, ine varje måndag man lagar dunder lunch. men ha det så bra så hörs vi senare!



förresten hur var eran helg varit? :)





uppsala/stockholm

ja, nu är jag i uppsala os cissi :) självklart är ju angelica här också. kom precis fam, angelica är i duschen nu så ska hoppa in snart jag med, efter henne alltså ;) haha, sen blir det dricka lkite sen in mot storstaden :D kamrean kommer också få följa med såklart, men ha en bra kväll för det ska jag ha :D

puss påer

film

är det någon som vet en bra tjejfilm? blir en hemma dag/kväll :) för tamran ringde nyss och vela att jag skulle jobba imorgon. men snälla ge mig nå bra tips om en tjejfilm!! :)

jaha

jaha, nu sitter man hemma då. ovanligt? :P men min älskade angelica är påväg till storstaden nu, vad ska man gör en fredag när hon inte är hemma? haha, nu tänker ni vilken tönt som inte klarar sig utan henne men vadfan. jag har skit tråkigt, hon brukar alltid kunna hitta på något att göra! sen räcker det ju att bara vara med henne så får man sig ett gott skratt :D haha, men ska nog ta och ringa pappa nu, åka ut dit idag och vara med med min kära syskon :) då har jag ändå något att gör fast jag inte har det.. eller har någon nått föslag på vad man kan göra??










hemma

nu sitter jag hemma och bara tråkar, men det är ju så, när man har en tom plånbok :P tog med mig en cecsar (stava?) sallad från jobbet och mumsa på, så himmla gott :)  japp, det var v'l allt från idag då :)

aahaa

nu har man sagt ja till lägenheten :) så man flyttar in 1 april,ska bli skönt med sitt egna ställe :)

idag har jag jobbat mellan 15-19, och imorgon blir det 12-19. skönt med att jobba mycket nu så man har pengar att köpa saker till lägenheten för :) för måste ju måla om innan, för han som bodde där nu fick rustat 08, så gavlegårdarna hjälper en inte att tapetsera om eller få nya tapeter eftersom det är så nytt. men HALLÅ, vem vill ha gula, grön och typ orange/röd tapeter? haha, inte jag och angelica iaf ;D men ska måla om i ljusa, varma färger så det blir neutralt. sen blir det nog stockholm med angelica nästa helg med :) mycket nu man ska hinna med :)

händer det något nytt i era liv nudå? såsom att flytta, nytt jobb?

tråkigt

JAG HAR TRÅKIGT!!!

bakis

idag är alla bakis, men inte jag för jag sitter hemma och har skit tråkigt. var ju som sagt inte ut igår, blev en vit helg för :) känner mig väldigt stolt men det är ju skit tråkigt när ALLA andra ligger hemma bakis, då kan man ju ändå inte gör något roligt. kunde fan varit ut igår jag med så hade jag inte haft så jävla tråkigt nu... men jag sparade pengar iaf :) happ, vad ska man GÖRA? något förslag?

röka

japp, nu ska jag ut och röka.  hörs i morgon!  hahahahha, lite  tö ntigt att bara skriva det, men vadfan ska jag annars skriva om jag inte ha något att skriva om? :P hahahah....

hemma

japp, idag blir jag hemma. är så jävla trött. orkar inte skriva nått speciellt heller. har jobbat idag, sen åkte vi och kollade på lägenheten :) berättar mer i morgon om hur det gick på jobbet och hur lägenheten såg ut.

ha en bra kväll, för det ska jag ha hemma i min säng :)
och just ja, ett stort grattis till crille som fyller 20 år idag :)

cajsa

idag ska jag och angelica till interpool en sväng, för min kära vän cajsa fyller nämligen 20 år (i torsdags, eller var det onsdags?) haha, ja hus som helst vi ska dit för att fira henne, även lilla donna som fyllt år :) så hela det här inlägget är tillängnat er :) har tyvär inga kort på er :( men men. GRATTIS TJEJER!


sen så imorgon kl 12 ska jag och a kolla på lägenheten, men hoppas den ser bra ut. annars får man ringa gavlegardarna och skälla så får dom fixa det så tar vi den iaf, eller hur angelica? :P haha, ha en bra kväll för det ska jag ha!  PUSS




vaken

vaknade nyss av mamma kom in óch väckte mig, sen rigde min rumskompis precis också, alltid lika trevligt :)
måste ju åka ut till ikea och börja handla på sig nu. vi ska ju liksom flytta ANGELICA ;)


idag vlir det ams sen blir det jobba mellan 15-19.
 

pirr i magen

kan ni tänka er att hanna pettersson och angelica forsling flyttar den 1 maj? alltså helt sjukt. det pirrar i magen när jag tänker på hur roligt vi kommer ha det, men självklart vet jag att det inte kommer bli någon dans på rosor. men vadfan det är ju vuxenlivet :) tänka bara på inflyttnings festen vi kommer ha?? haha, kommer bli sanslöst med folk, av alla blandningar och raser kön, jaaaa allt :) kan inte fatta att det är sant. men tur att man har världens underbaraste, finaste, goaste, snyggaste, bästa kompis!? haha, synd för er att hon bara är min angelica. och det är JAG som får flytta ihop med henne. ja, helt uppe i varv är jag. hur man ska inreda. ja det är vuxen poäng till hanna&angelica iaf.

önska oss lycka till :)


framifrån, nya friss :)


sidan



snygga vi är va? :P


angelica kommer vilja att jag tar bort den här bilden när hon ser den!
MEN DET TÄNKER JAG INTE GÖRA SÅ DU VET ANGELICA, INGEN IDE ATT SÄGA NÅGOT ENS :p


mamma&angelica :)

väntan

nu sitter man och väntar på att höra från angelica, hur hennes mamma tar det med att vi ska flytta ihop. haha, men det ska nog gå bra ska ni se :)


förresten ni som inte vet har jag en ny friss ;)


jag& nån snubbe vi träffa på helt enkelt, som stod och hände vi vårt bord hela kvällen. haha, jag och angelica var tvungen att flytta från bordet och sätta oss vid några killar vi flirtat med lite innan. haha..

kommer bra kort på frillan om en lite liten stund ;)


lägenhet

japp, st 1 på en lägnhet på brynäs nu. men ska åka och titta på den, så man vet hur den ser ut. men jag hoppas att den är fräsch så man kan flytta in i maj  :) längtar tills att man får ett eget ställe. utan att höra mamma som tjtar att man ska städa, diska tvätta osv. utan nu kan man gör det när man VILL :) jaja, önska mig lycka till.


förresten ska kanske säga att det är jag och angelica som flyttar ihop i en 3:a. så ni inte tror att jag flyttar själv :)

hemköp/cigg

japp, ska gå tilol hemköp och köpa mig cigg. sen tänkte jag ringa carina och kolla om hon ska ta en cigg med mig. hon bor ju mitt emot hemköp så :) länge sedan vi sågs :(  men så imorgon ska jag på jobb intervju för JULA som ska öppna uppe i hemlingby köpcentrum. ska blir roligt.  det är ju roligt att bara få komma på själva intervjuen, för det var över 3000 sökande och många av mina kompisar får inte ens komma på intervju. så lite stolt är man ju ;)


jaja, ska gå nu!    puss heeeeeeej då



blogg

japp, det var ett tag sen man skrev här. men orka skriva om vad jag gör för att nyfikna människor ska läsa och hålla koll på vad jag gör. men jag kan ju berätta att jag har jobbat och umgåtts med min kära angelica :)

nu sitter jag hemma hos angelica och myser, strax ska man dra sig hemåt för att  man börjar jobba kl 3.
 hon är lite arg på mig, sitter och säger att jag ska kolla in i väggen. käka tatzsiki. hahahhaha, men angelica jag älskar dig ändå.  finns inte så mycket mer att skriva så heeeeej.

RSS 2.0