tvättar

japp, det gör jag! tycker det är ganska roligt att tvätta, men nu när jag var ner så känndes som om någon följer efter mig i tvättstugan. haha, jag vet men jag är mörkrädd! haha, så jag typ sprang upp igen. haha, sen Mimi så måste jag berätta att jag kommer hem på Fredag! så nu måste jag träffa alla min små vänner! längtar:D ja, men kanske ska springa ner igen nu snart då! men vadfan ska man göra annars idag då? tåget imorgon går iaf kl: 11. så jävla tidigt! men ska träffa Jonna ikväll och säga hejdå! för nästa gång jag kommer hit så har jag och älsklingen en ny lägenhet och jag alla min saker i Finland :P


hejdå

jonna&jag

ja, idag har vi umgåtts. för juha spelar poker som han alltid gör på måndagar :/  så vi var ivåg och tog ett glas glögg i stan, sen efter det kom vi på att vi var hungriga så då åkte vi till Hesburger och käkade. Är som finska max ungefär.. sen efter det åkte vi till toteemi där juha spelar poker, och sttt där ett tag, sen åkte sammo ut så där sattvi och pratade sen skjutsade vi hem honom och sen skjutsade jonna hem mig. för lill gubben kom till final bordet så orkade inte sitta kvar och vänta på han. men ska kika på någon film nu tills han kommer hem, sen blir det mysa för hela slanten ;) haha.

hoppas ni haft en bra kväll.            
moimoi

...

ja, nu sitter man här igen då! Han är i skolan och jag har nyss damsugit och plockat lite här. ska bli skönt att komma på hem på fredag! får se om jag åker själv eller om det blir jag+3 till som åker.. men sitter och tänker om det inte skulle vara skönast att åka hem själv? jaja, vi får se vad som händer.. det är väl lite si så där mellan oss nu iaf. känns jobbigt, men det kanske skulle vara bra om man hade lite tid ifrån varandra? eller? ja, men jag vet att jag älskar han iaf, ja jag älskar han! ni läste rätt, han är ju toppen på som många saker. alla har väl problem i sin förhållanden? det kan inte vara en dans på rosor jämt! det har jag iaf lärt mig, men men nu ska jag kollla på DH sen så blir det duscha och gör sig i ordning för dagen. får se vad som händer, blir väl samma som alltid.

hoppas ni får en bra dag allihopa.  Hejhej

15-11-09

idag har vi inte gjort mycket, men nu står pojken och lagar mat. Kommer iallfall hem på torsdag, eller är ju hemma på fredag men men.. och han följer med mig hem över helgen, och 2 av hans kompisar med. så tjejer, nu är det fest fredag lördag :D


hejhej

14-11-09

Grattis mamma, saknar dig. Hoppas du får en bra dag idag, älskar dig!


Igår ska vi inte ens prata om, har aldrigt varit så ledsen och sårad någon gång tror jag? men vad tänker man med? jag älskar HAN, inte hans kompisar. när ska han fatta? uscha, är trött på att ta skit hela tiden. Nu är det slut. jag kommer så fort jag hittar en båt. nu vill jagbara hem, så jag kan träffa mamma och alla min vänner som betyder nått för mig!


Hejhej

13-11-09

ja, vad har hänt då? vi var ut i onsdags, måste berätta vad som hände mimi! haha :D men sen så hade vi mys dag igår, sen idag ska vi ut igen :/ men jag dricker inte. hörs imorgon.


Theresia råkade ta bort kommentaren, sorry. ringer när jag är hemma. saknar dig med.




hejhopp då!

bio/utgång

ja, igår gick vi på bio sen blev det utgång efter med gänget :) väldigt trevligt. skriver mer imorgon för jag och hjärtat har myspys idag.


moimoi

Finland

ja, där är jag nu. Jag trivs det gör jag, men det känns ändå så tomt fast jag har människor omkring mig hela tiden. Mimi skulle kommit i helgen, men ingen ville följa med så hon kommer inte, jag hade sett fram emot det en hel vecka. Jag förstår inte språket, jag har inget jobb, och INGA pengar!! kan inte Gävle bara komma hit? varför är han inte svensk? Men här sitter jag och klagar när jag har en underbar pojkvän. Och är kär upp över öronen, men räcker det? för att flytta till ett främmande land? lämna alla min vänner och släktingar? nu klgar jag igen, men vadfan, jag behöver min personer, hör lite skvaller inte bara jag saknar dig, jag vet det! Jag saknar er med, men hallå! jag vill ha det som vanligt? men sen är väl förändringar bra också eller? jag vill ha min vänner här, nu! jag vill prata med dom som varje dag annars, jag vill ringa till mimi och säga att jag har tråkigt och bara åka runt och fula ner oss :P haha, men ni vet! bara det valiga livet. Men sen kanske man måste växa upp också? Eller växa upp är det att flytta till ett främmade land och lämna allt man vet bakom sig?



Men jag har faktiskt haft jätte trevligt här borta, finns många bra dagar med! Vi har gått på krogen, jag lär mig mer finska. haha, trodde jag aldrig jag skulle lära mig det språket, inte ens behöva försöka. Det är några stycken som turas om att laga mat varje vecka, då är vi 6 personer som turas om så då lagar vi mat och  umgås. Väldigt trevligt. Fikar med jonna gör jag med, hon är nog den jag fått mest med kontakt med. Underbar tjej, förstår varandra jätte bra :) skönt att ha en person man kan lita på iaf, förutom pojken min då. Men livet rullar på här borta. Ska skriva lite mer nu så alla där hemma vet vad som händer.

moimoi



Jag,Jonna&Sanni



Sanni&Jag

RSS 2.0