sjuk

japp, nu ligger man hemma med feber. känns ju skit kul! jag som hade velat gått ner på stan och kikat lite, men sen har man ju en mamma som säger: vad gör du uppe? gå och lägga dig igen! det enda som hjälper är att dricka mycket och vila! rösten ekar fortfarande i mitt huvud, som det hjälper när man redan har huvudvärk? hoppas man blir frisk tills imorgon. har varit inne i 2 dagar nu, känns som en evighet. Men det var skönt att vara hemma i lördags iaf. Måste börja ta det lilla lungt med drickat, tycker jag dricker för mycket. Men som sagt allihopa, jag har ju börjat mitt nya liv!
Nej nu fryser jag, måste ta en alvedon och krypa upp i sängen och tycka synd om själv!






lill åke :)

vill köpa den här hunden, men får se om jag får för mamma. Men det kommer nog bli massa tjafs med mammsen, men Angelica har ju lovat att vara hundvakt så :) och lill åke kommer den få heta, men först var det sören men lill åke är ju finare. Passade bättre på mitt lilla hjärta <3



tvätta

Japp, ska ner och tvätta lite nu tänkte jag,så att mammsen blir glad på mig :) Jag har ju börjat mitt nya liv, men sen så ringer Angelica och praktiskt taget tvingar ut mig ikväll. haha, så gick det med hannas ny liv :P  men älskar den skit ugen iaf. ska lägga upp bilderna från Turkey snart. Men ska ha ork till det med. Och det har jag inte..  Vill ha nya kläder! Kanån bara ge mig massa pengar? ´har inget vettigt att skriva om så nu slutar inlägget här.




älsk

BAJS!

Har inte skrivit här på typ en halv år, men orka med nån jävla blogg då? jaja, folk vill att jag skriver. börjar känna mig sjuk! Ont i huvudet och allt annat som hör till en vinter förkylning.. Så ringde jobbet för 15 min sen och ville att jag skulle jobba, man tackar ju inte nej till jobb, men när man känner sig sjuk så är det väl det sista man vill göra är väl att jobba då?! Sen skulle jag hämta plånkan och sen hem till kära Sandra som fyller 19 år :)  men ikke sa nicke!

pratar med angelica nu och hon tycker jag ska säga nått om henne så : ANGELICA ÄR BÄST :)

None
Kommer bilder från turkiet senare :)

RSS 2.0