Bakis?

igår så var man ju ut med Imli på klubb kompassen. Det var ganska roligt, mycke folk iaf. Kom nyss hem till Jossan har varit på körskolan idag igen. Nu ska jag inte köra förns den 27 mars igen, tråkigt att det är så mycke folk som ska ta körkort så det finns inge tider med han jag kör med. men men står på återbuds listan om jag skulle få köra innan.  Ska åka hem sen med 20 över 7 bussen och hämta mina saker hos imli, undra vad man ska göra sen då? hum.. 

Vad ska ni göra idag då?

Imli

Nu sitter jag här hos imli och  dricker lite vi ska snart bege oss ner mot stan och ta en öl på interpool, eller cheers och sen blir det att gå till klubb kompass (nere på slick ;) dom ska ju börja ha öppet på onsdagar nu :) haha lill lördagen.  ha en bra kväll, skriver mer i morgon :) puss på er

Top Model

Just nu sitter jag och tittar på top model, har tänkt på det flera gånger. Men är inte Nigel Barker så jävla snygg? haha, är det bara jag som tycker det? Älskar hans dialekt också. Tror han kommer från England, men inte säker.


Vad tycker ni om han?
image5

Sitter här

Japp, det gör jag, alldeles själv med. Så jävla tråkigt och jossan har ju gått till sin apu. Har nyss käkat lite glass med varma hallon till frukost, men jag brukar inte kunna äta frukost på mornarna. Jag mår bara illa då: (
Men det gick ner i magen utan problem, haha ;D  Sen ska jag till ansans och köra i dag igen.

Nån som mår illa på mornana så ni inte kan äta frukost?

Förlåt

För att jag inte skrívit på ett tag, men bara inte orkat! Inatt sov jag hos min kära Josephine,  ska även gör det inatt. Myspys :) sen vaknade man i morse av att hon springer runt och fixar sig till hennes apu, på kapphal :) Gick man upp gjorde sig i ordning för man skulle på nå möte om student mössorna, då kan man ju tänk sig redan? :o men men dom vi ska köpa mössorna av har typ hela svergie att sälja mössor till så man måste ju börja i tid. Fast det känns jävligt jobbigt när man egentligen skulle ta studenten i år :/  Sen efter det lunch med Sandra&Josephine. Sen var det bara iväg till körskolan igen, hoppas jag får det stans körkortet snart :D Då får ni ringa om skjuts om ni vill, haha. De vill säga om jag tycker om dig :P jaja nu ska vi käka lite varma hallon med glass, lovar att börja skriva regelbundet nu. Min dag har ju iaf varit bra,

hur har er dag varit?


Jennifer

Nu sitter jag och Jennifer hemma hos mig, vi vill dricka men kom på det så jävla sent bara! Och vart får man tag på dricka så här sent en lördag kväll? Nån som kan hjälpa oss? haha men igår blev en lyckad kväll iallfall. Cajsa lila gumman fyller ju 19 idag. Så hon hade förfest igår sen ner på krogen, skönt att S pratade med mig iaf :) Älskar henne så jävla mycket. Men en perfekt fredag så kan ju bara hoppas att ikväll blir lika lyckad om vi nu får tag i dricka så vi kan gå ut :) Hoppas hoppas .

ha en trevlig helg allihopa  puss


ny design

Nu har jag fått en sån snygg design på min blogg, tack  Josephine .. Så nu kommer jag att blogga mycket mera, eftersom jag har en sån snygg design. ;) gå gärna in häär och kolla på josephine´s sida. ett stort tack..


Ha en bra dag!!

Vad tycker ni om min blogg?

Ensam

Jag har aldrigt kännt mig så ensam som nu, är det för det där? Har alla tagit avstånd från mig? Är dom rädd att jag ska såra dom? Jag orkar inge mera. Vill bara ta tillbaka allt som hänt den senaste 1½ månad. Ångrar allt så himmla mycket. När ska folk förstå det? Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, utan om henne. Men dom behöver väl inte ta avstånd? Det känns som ingen förstå mig, ingen vet hur det känns att minst sin bästa vän som man haft i vått&torrt i 11år!   Jag vill bara ha dig tillbaka så jag vet att jag kan ringa dig när jag mår dåligt så jag kan gråta på nåns axel och du berättar för mig att allt ska bli bra? Hur kunde jag förstöra det? Det finns ingen vän som du, INGEN!   kan du berätta för mig när det kommer lösa sig? Jag ber dig inte att vara min bästa vän igen, för jag kommer behöva visa, för dig att du kan lita på igen. Jag vet att det kommer ta ett tag. Men kan ingen bara spola fram tiden då? För jag behöver dig i mitt liv!

Saknar dig

Jag saknar dig så himmla mycket, om du bara förstod hur mycket jag tänker på det jag gjort? Ångrar mig så fruktansvärt! Jag hoppas att du kommer kunna titta mig i ögonen en dag och säga: Jag litar på dig! Jag vill göra allt för att du ska kunna göra det igen, men vet inte hur jag ska göra? Om du bara kunde förstå hur mycket  Jag älskar dig! Har man rätt till en andra chans? Gör inte alla misstag? Nån som kan skvara på det?



Vad patetisk du är! Så jävla löjlig, och du ska vara kille? Du är inte ens snygg! Tur att jag inte är den enda som tycker det! Du förtjänar henne inte, hon är för fin och för bra för dig!


Flytta!

Idag gick vi bara halvdag, skit skönt :) sen efter det skulle jag hem till mimi, men icke sa nicke. Hon skulle bara till banken, men icke sa nicke! Först banken sen en annan bank, SEN ner på 9:an. Kände att jag inte hade orken att gå på stan idag,kände mig så lodig :P haha, sen efter det så gick vi äntligen hem till henne, hon slumrade till på soffan och gjorde mig i ordning för att återigen gå till körskolan!  Sen kom Miranda och hämtade mig, skulle hjälpa henne och städa lite i hennes ny lägenhet, man får väl säga, Grattis, och välkommen till vuxenlivet :) Hon har fått en jätte fin lägenhet på brynäs. Hjälpte henne& så sen nu sitter jag här hemma ska snart ringa den lilla råttan :) Hon skulle ut till valbo en snbbis och löpa lite saker. Kanske träffa henne sen igen?

Körkort

Nu sitter jag här igen! Skolkade idag, orkade inte gå för har bara 2 lektioner sen ska jag i väg att lära mig köra bil :) haha, jag tycker faktiskt det är ganska kul. Sköna bilar att köra, jag kör på Ansáns, min lärare där är faktiskt ganska snygg, det gör att det blir lite roligare att köra ;) haha, men gud vad patetiskt egentligen?! jaja, nu tänkte jag laga mig själv lite lunch, fårse vad som finns hemma. skriver mer sen! ha det bra :)



Skola

Sjuk
Idag när jag kom till skolan fick vi reda på att våran lärar var sjuk! Och vi har hennes lektioner hela dagen, och vi visste inte vad vi skulle göra! Så satt bara och lalla fram till lunch, sen kom våran rektor och hade lektion med oss. Han är ganska skön faktiskt, kommer från Norge. Sen hade vi fråge sport sista timmen, självklart vann vårat lag då! haha, vi kanske är bäst? :)

Sen eftter vi slutat så missade jag bussen självklart, sen så skulle A gå hem så jag gick bit med henne,  sen svängde jag av till Sandra&Patrik, alltid lika roligt att komma hem till dom mupparna ;) Så visade Sandra det vi gjorde idag. Så hon inte skulle hamna så mycket efter!(hon var inte i skolan) Sen skulle dom åka och handla lite mat och sånt, så du sjutsade dom hem mig, så nu sitter jag här och häckar ;)

RSS 2.0