mustig tjock krov

nu har du nått att läsa Angelica :) men det har varit en händelserik helg åter igen hos forsling. haha, hanna mustiga tjock krov ;) det slår inget den. 35kr st i angelicas buss.


Gargamel

haha, sitter och dricker lite för mig själv nu. lite mobbat kanske? Jaaa, frågetecken? Angelica och gargamel ligger och sover, men jag kan inte sova så här sitter jag nu, Jag har perioder här på bloggen. skiver inget typ på en månad sen så skriver jag i några dagar sen skiter jag i det. Men det är typsikt jag. men men ha det bra allihopa :) 


sen måste jag bara säga, det ärn jag som säger Gargamel, fast han egentligen heter Gabriel. Alla ni som undrar! haha, han tycker inte om när jag säger så. Men bara så ni vet vem jag talar om när jag säger Gargamel:) det är Top notch ;) säger det er nått stockholms killar ;) puss på er.

klart

japp, nu är allt klart med skolan. Nu är det bara att sätta  i gång med att försöka komma i väg till hösten :)

skolan

Idag ska jag till skolan och skriva ut mig, ska bli så sknt att slippa det nu. Vaknade precis av att äckel Angelica ringde och väckte en ;) haha, sötnöten då! Ska till skolan och sen kanske stan för en fika :)  men hörs sen då. pusshej allihopa :)


jobbat

kom hem från jobbet nu, skulle bara ha jobbat mellan 6-9, men tessan ville att jag skulle jobba till 23 då var jag snäll och gjorde det :) sen behöver man ju alltid pengar.

vad händer i morgon då?


underskattad

Jag undeskattade min mamma helt, jag vågade inte berätta saker för henne som egentligen var självklara, som tex det här med skolan, så alla vet nu så ska jag hoppa av skolan! Orkar inte med alls jävla tjat om mig och skolan. Det är snällt att ni bryr er, men jag har en mamma som sköter sånt åt mig! Men nu ska jag börja jobba så mycket jag kan och ta tag i mitt liv. Men jag får ju inte så mycket tider på Hemköp, men brosan hade fixat ett annat jobb åt mig så ska ringa till dom och se om jag kan få halv eller hel tid där! Men nu folk har problem med att jag inte ska gå i skolan längre och tycker jag slösat bort dom här åren jag gjort det, så behåll dom för er själv! Vill inte veta vad ni tycker om det, JAG SKITER I DET! Men skolan är inget för alla, jag tycker hellre om att jobba. Mamma förstod sa hon, och jag blev glad faktiskt att hon tog det med skolan och allt annat så bra. Jag har världens mest snällaste mamma. Jag har nog inte försått det förrns nu:) 

Jag älskar dig Ann-Christine Andersson!

jobbat

Japp, nu är man hemma från jobbet :) igår så sjöng vi singstar hemma hos gelica, med Jennifer och josefin. Trevligt trevligt. Sen sov man hos angelica, sen upp och jobba idag. Man måste ju tjäna pengar nu :) Snart är det bal med flickorna, ska bli så himmla kul!


Jag är trött på att försöka! Orkar inte längre. Jag är inte skyldig dig nånting, jo ett förlåt. Men det har du fårr av mig 1000 ggr. Känns som om det aldrig kommer bli bra. Men jag saknar ju dig så himmla himmla mycket ska du veta! Jag kommer alltid finnas för dig iallfall.  Men du ska jag in till farmor, och fika. Hörs, pusshej :)
image7

Alfagji/flottskalle ;)

japp, nu kom jag precis hem till gelica :) har varit på skit drygt humör idag, alla tycker jag varit jobbig :P haha, men ni älskar ju mig iallfall. haha, undra vad vi ska hitta på då. men hon sitter ju förfan och pratar i den jävla telefonen hela tiden :) tycker om henne iallfall ;) sötnosen då :)image6

RSS 2.0