orkar inte

orkar inte blogga varje dag. men för att folk tjatar på mig (angelica då) så gör jag väl folk glada och skriver ett litet inlägg. har hänt mycket på sistone men tar vi en annan gång.

nu ska jag hoppa in i duschen men angelica, sen ska vi ta en promiss ner på interpool, där jag och angelica hänger nuförtiden.. haha, ja så var det med det. nu orkar jag inte skriva mer så piss på er!!
hur kan vi vara så¨snygg angelica? :)

det finns faktiskt ingen jag skrattar så mycket med som dig, och konstigt nog så har vi inte tröttnat på varandra fast vi umgåtts jävla många dagar nu. har fan tappat räkningen. men det jag ville säga var att jag älskar dig snuffen min :)

lovelovelovelovelovelovelovelove all kärlek till dig!


sista för ikväll

sista inlägget ikväll, för nu sitter jag är helt redo för en kväll ute på stan med bror min. orkade inte lägga ut en bild på det jag ska ha på mig. finns viktigare saker än det ;) jaja, hejdå hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer få.
kanske ses ute i dimman :P haha

angelica

sällan det jag skrver om handlar om henne, men kan ju inte råför att hon är det bästa i mitt liv, efter mammsen då! :) hon kommer snart och sja hjälpa mig och gör mig lite fin tills ikväll när jag ska ut och käka med bror och co..

har ju så jävla tråkigt, kan inte bara angelica komma snart? :P

alice

gud vad kul att hon gick vidare alltså :) tänk att man ha så många talanger i lilla gävle då :P haha, men nu ska jag sova så jag orkar med en hel kvällen med bror min imorgon, kan ju ta på krafterna det.. lägger ut en bild på min kläder jag köpt imorgon. skit snygg kan jag bara säga! snälla mamma som köper en helt ny outfit till mig, tills i morgon. <3

puss&godnatt

valbo

jag jobbade till kl 6 idag, sen kom jag bara hem och bytte om så for vi iväg till valbo. har handlta klder jag ska ha på mig i morgon när jag ska på fest med min bror. ska bli himmla roligt. först ska vi bowla sen blir det käka och troligtvis krogen som sista anhalt :) kommer bli en lyckad kväll imorgon känner jag på mig :) ikväll blir det lungt kika på idol och hoppas alice får stanna kvar. och myspysa lite med mamma.. jaja, hörs senare!


lunch

skulle ringa och söka ett jobb som personlig assistent nu, jag som precis hade peppat mig själv och ring så har dom lunch? vadfan, jag som verkligen ringde nu!  när man väl vågar höra saker så är det ingen som svara för det är lunch. jaja, ska ringa igen om en timme. önska mig lycka till nu. :)

home sweet home

är hemma nu från andersberg, snälla patrik kom och hämtade mig och sandra. och skjutsade hem mig gjorde han med ;) gobit. nu ska jag kolla på tv, och sova. ska ju som sagt jobba imorgon med. sen ska jag ringa om ett annat jobb. önska mig lycka till nu! behöver verkligen ett till jobb.



varför hör du aldrig av dig? har du glömt bort mig? är det bara dom som du bryr dig om nu? jag önskar du såg mig!
jag önskar att du älskade mig lika mycket som dom!  vad är jag för dig egentligen? ibland känns det som att du inte ens vet att jag finns, jag älskar dig. eller kan jag gör det efter allt? är det möjligt ens? jag önskar att, du en vacker dag ska säga att jag betyder nått för dig, att jag är viktig för dig. eller drömma kan man väl alltid gör... saknar att du aldrig hör av dig! snälla, kan du inte bara förstå?

andersberg

jag jobbade mellan 10-6 idag, gick bra men får så jävla ont i benen efter en hel dag på golvet och plocka varor.. men vadfan det är ju pengar :) pengar är man alltid i behova av! ska jobba imorgon med, mellan 2-6! personal möte. alltid lika kul, eller inte?  sen påvägen hem så ringde jag sandra och hon var hos sin mamma, hann bara innanför dörren och käka sen skulle lars iväg så passade på att släng i mig maten och åka med han upp till sandras mamma, haha var för lat att gå upp hit. Har ju ändå jobbat och har ont i benen. så får väll skylla på det då :P haha. sen på lörag ska jag på jul fest med bror min! kommer säkert bli väldigt roligt. ska bowla med, se hur det går med den saken.
sista jag bowlade fick jag klotet på lill fingret, och hur lyckas man tappa det på bara på lill fingret då?  säg nått som hanna pettersson inte kan? ;)


seija/sodi/sandras senaste tillskott i familjen :)

insider

ska kolla på det nu sen blir det sova för min söta chef ringde och frågade mig och jag kunde jobba imorgon, och självklart tackade jag, ja :) måste ju ha pengar nu om ska ska spara lite. måste ju göra det nu om jag får som jag vill. kan ju ''flytta'' om jag inte har pengar? haha, hoppas hoppas. att jag får lägenheten... sov gott

bilder

förde över allt bilder från telefonen. Så här kommer lite bilder :)


mimi&jag balen o8


jag&lina i lördags


haha, angelica! bilden talar för sig själv ;)


snygga mirris. undrar vad hon säger när hon ser sig själv på min blogg? :P haha


vad gör du med tungan johanna? :)


brorsbarn nr 2 lilla felin :)


hur skulle man inte vilja ha en sånn här?


ja, angelica. vad säger du? haha

nu

nu ska jag börja städa! ibland kan det var ganska roligt att städa faktiskt. Eller är det bara jag som tycker det?  fastnade ju vid  våra bästa år på tvn, haha så jävla patetiskt men ändå kan jag inte sluta tittapå det. så jävla spännande nu så måste verkligen titta på det imorgon :) haha


aha..

vaknade för ett tag sen av att min kära angeliga ringde och väckte mig :) så ska käka lite frukost nu tänkte jag sen blir det att städa rummet. för idag fyller lilla lars år, och då kommer massa folk hit. kan ju inte ha ett stökigt rum då? eller vadfan ska dom in i mitt rum och gör egentligen? dom ska ju förfan hälsa på lars inte inspekter MITT rum!


mamma&lars  myspys<3


hg

Lina

yes, gick och mötte lina idag för hon skulle köpa blommor, haha gullunge :) sen gick vi hem till henne och käkade lite mat, sen kom sandra och plingade på och frågade om vi ville ha kaffe och gick upp dit och drack lite kaffe och snacka skit. alltid lika roligt. sen kom mammsen och hämtade mig. men eftersom jag varit sjuk sen i lördags så känner jag att jag vill hitta på något, men vadfan ska man hitta på när det regnar ute och ekonomin inte är så jävla bra? kan nån svara på det? hum, får ävl sitta hem och uggla tills jag kommer på nått vettigt att göra!




en gammal bild på sandra (hon kommer döda mig om hon ser att jag satt ut den)




hittade en bild på lina, på facebook som jag snodde ;)

fakta om hanna..

10 saker om dig själv

1.Är du singel? japp ;)
2. Är du lycklig? ah, det är jag
3.Är du utåtriktad? kan man säga.
4.Är du ledsen? nej,inte för tillfälligt
5. Är du italienare? nej
6. Är du gravid? hoppas jag inte
7. Är du full? nej, inte just nu
8. Är du en cooling? för det är jag :)
9. Är du från irland? nope
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

8 saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? japp :)
2. Har du någon gång blivit sårad? allt för många gånger
3. Har du någonsin tänkt på samma kille/tjej samma natt flera gånger? har väl hänt ;)
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för honom/henne? jaow
5.Har du kysst någon under de senaste 2 veckorna? skulle ni allt villa veta va? :P
6. Har du haft en hemlig beundrare? haha, jag vet faktiskt inte :O
7. Är du kär? nej, tyvär!
8. Vill du gifta dig när du blir stor? absolut :)

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? kärlek?
2. Hår eller ögon? ögon
3. Katter eller hundar? hundar
4. Några få vänner eller jätte många "vanliga" kompisar? få vänner
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller pepsi? Coca-Cola
7. Vild utekväll eller romatisk hemmakväll? kan vara roligt med bådeoch?
8. Pengar eller lycka? lycka och pengar ;)
9. Dag eller natt? dag
10. Msn eller mobil? mobil

Tio "har du någonsin..."

1. Blivit upptäckt när du försökte smita hemifrån? faktiskt inte :)
2. Brutit ett ben? japp, gjorde väldigt ont.
3. Gjort något du ångrar? ah, tro mig.
4. Hoppat bungyjump? nej
5. Ljugit för någon du tycker om? tyvär har jag gjort det.
6. Ätit en hel tårta? haha, nej!
7. Gjort bort dig offentligt? kan jag lova :)
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? haha, ex?
9. Gråtit när ett husdjur dog? ah :(
10. Velat försvinna? ja, många ggr

10 senaste

1. Telefonsamtalet du gjorde? Lina
2. Telefonsamtalet du fick? mamma
3. Personen du va med? angelica
4. Roligaste grejen som hänt? inget.
5. Personen du smsade? haha, lina
6. Du kysste? glöm det ;)
7. Du skrev till på myspace?  vem har myspace?
8. Du kommenterade? inte en blekaste
9. Du tillbringade natten med? hahahahahahaha
10. Du kramade? min mor :)

FRISK

Idag är det första feber fria dag! har legat inne sen i lördags, och det kliar inte lite i kroppen att gör något nu? regnar ute gör det med, vadfan ska man gör en dag som denna då? Kanske ska fortsätta på mitt cv? en bra ide hanna.. Så hej då!

RSS 2.0